Over ons

Huijgen-IT is een jonge en dynamische onderneming met jarenlange ervaring als IT specialist bij de Koninklijke Landmacht. Daarnaast zijn wij al jaren actief om mensen te helpen met computer of netwerk problemen. Zowel bij het Ministerie van Defensie als bij particulieren en kleine ondernemingen hebben wij ruime ervaring opgedaan.

Ons doel is om particulieren en kleine ondernemingen te helpen, ondersteunen en adviseren. Wij gaan geen probleem uit de weg en zien elk probleem als een nieuwe uitdaging. Door onze ‘can do’ mentaliteit zullen wij er altijd alles aan doen om u met uw vragen of problemen te helpen.

U kunt op ons bouwen. Samen komen we tot de oplossing die het beste bij u en uw onderneming past.

Door onze ruime ervaring kunnen wij u helpen met het vinden van de laptop die aansluit aan uw wensen.

Computers kunnen wij zelfs geheel op maat maken, zodat u de perfecte computer heeft!

Wij kunnen uw volledige netwerk voor u optimaliseren, zodat u snel en veilig kunt internetten.

Daarnaast kunnen wij uw wifi netwerk uitbreiden, zodat u overal in huis of in uw tuin draadloos kunt internetten en streamen.

Wij maken voor u de website die het beste bij u of uw onderneming past. Wij zien de website als het visitekaartje en digitale etalage van uw onderneming.

Wie is Huijgen-IT

Huijgen-IT is een eenmanszaak, maar heeft alles in huis om u of uw onderneming te ondersteunen, adviseren of om uw IT problemen op te lossen.

Jos Huijgen
Jos HuijgenEigenaar & IT specialist

Bekijk hier ons item van het RTL4 programma ‘Zo kan het ook’

Hulp nodig?